در پاسخ به این سؤال مطالبی را در قالب نكات زیر تقدیم می داریم:
1. برای تقویت حافظه و تقویت اراده مباحث بسیار زیادی وجود دارد از تكنیك های عملی گرفته تا دارودرمانی و استفاده از خواص برخی گیاهان و خوراكی ها و نیز دعا و انجام برخی امور معنوی، كه برای افزایش حافظه و تقویت اراده استفاده می گردد و شما می توانید به تناسب حال خود از همه آنها به تناوب استفاده كنید تا به نتیجه شگرف آن نائل آیید.
در ادامه می خوانید...
بدعت چیست و به چه اعمالی بدعت اطلاق می شود؟
بدعت چيزي است كه بدون پيشينه و الگوي قبلي ايجاد می گردد، يا گفتاري كه بدون پيشينه بر زبان جاري می گردد، از اين رو خداوند بديع آسمان ها و زمين است (بديع السماوات و الارض) (1) بديع از ماده "بدع" است، به معناي نوآور .
در ادامه می خوانید...
بارها شاهد بوده ام که برخی روحانیون سوار بر خودروهای گران قیمت در خیابانهای شهر تردد میکنند این صحنه ها مرا خیلی ناراحت میکند چون برخی مردم گرفتار فقر شدید هستند و دیدن یک روحانی سوار بر خودروی گران قیمت قطعا حال خراب آنها را خراب تر میکند .
زیرا از قدیم الایام علما و طلاب به دلیل زهد و تقوی و رعایت اخلاقیات الگوی جامعه بوده اند و مردم آنان را از خود میدانستند .
حتی شنیده ام در زمان قحطی طلاب از مرگ جان سالم به در میبردند چون مردم میدانستند آنها چیزی ندارند و لذا به طلاب کمک میکردند .
امروز صبح دوشنبه نهم مهرماه ۹۷ خدمت حجت الاسلام و المسلمین سید جواد شهرستانی داماد و وکیل تام الاختیار مرجع عالیقدر شیعه، آیت الله سیستانی بودم ایشان حکایتی را برایم نقل کردند که بسیار جالب بود و از شنیدنش بسیار خورسند شدم .
ایشان اظهار داشتند : آقا [ آیت الله العظمی سیستانی] توسط یکی از علما برای برخی روحانیون تهران پیغام فرستادند و فرموند : شنیده ام برخی طلاب در تهران زندگی تجملاتی و خانه ها و خودرو های آنچنانی دارند . با پول حلال هم که باشد باید دقت کنند که مردم دینشان را از علما و روحانیون گرفته اند و نباید طوری زندگی کنند که مردم نسبت به روحانیت بدبین شوند .
این خاطره حرف دل بنده بود و لذا حیف دیدم رسانه ای نکنم. امیدوارم روحانیون و علمای کشور وضعیت و نوع مدل زیستن علمای با عمل را سر لوحه زندگی خود قرار داده و طوری رفتار کنند که مردم آنان را تافته ی جدا بافته از خود نبینند .(مسعود بحرینی)
شیعه نیوز-کانال مسعود بحرینی
هشتمین کنگره بین المللی امام سجاد(ع) چهارشنبه 11 مهر 1397 با همکاری مجمع جهانی اهلبیت(ع) و با حضور اندیشمندان داخلی و خارجی در بندرعباس برگزار شد.
در کنار اندیشمندان داخلی و خارجی شرکت کننده، پروفسور «آنطوان بارا» اندیشمند بزرگ سوری، میهمان ویژه این همایش است. این متفكر و نویسنده مسیحی، در زمینه ادبیات عربی، زبان فرانسوی، تاريخ اسلام، فلسفه اديان وأصول عرفان دارای تحصیلات عالیه است. وی در دانشگاه دمشق؛ دانشگاه كويت و دانشگاه سوربون درس خوانده و علاوه بر فعالیت های علمی و آکادمیک، در شبکههای مختلف تلویزیونی و روزنامههای عربی نیز فعالیت دارد.
دو کتاب معروف وی ــ "امام حسین در تفکر مسیحیت" و "زینب کبری؛ فریادی که مکمل راه بود" ــ این اندیشمند غیر مسلمان را به یکی از چهره های جذاب در ادبیات دینی و آیینی تشیع تبدیل کرده است.
در ادامه می خوانید...